Boys

Wat bepaalt of een hond in aanmerking komt om deel uit te maken van ons fokprogramma? Het belangrijkste voor ons om te beslissen of we een Reu aan ons fokprogramma willen toevoegen, is  zjn temperament. Onze honden brengen tijd door in ons huis met de kinderen. Het is een topprioriteit dat deze passen bij die levensstijl. We geloven ook dat veel van deze eigenschappen van nature worden doorgegeven aan hun puppy’s. Daarna gaan we op zoek naar de juiste bouw, vacht en kleur. Zodra ze oud genoeg is, zullen we de testen die we willen doen op onze ouderdieren doen om er zeker van te zijn dat we de gezondste pups fokken die mogelijk zijn. De minimale tests die op al onze fokhonden worden uitgevoerd, zijn heup- en elleboogdysplasie, EIC en PRA-prcd. We houden ook een DNA-administratie bij van alle fokhonden. We streven ernaar om zowel de gezondheid als het temperament te blijven verbeteren in ons fokprogramma, terwijl we natuurlijk ook proberen om enkele van de schattigste en mooiste Labradoodles te hebben!

Pine Lodge Teddy is een echte knuffelbeer. Zoals Lilly komt Teddy ook uit Amerika  van dezelfde fokker. Deze fokker (Pine Lodge) is bekend met zijn manier van het fokken van sociale en mooie honden. Teddy is relax en sociaal.
Hij vind iedereen lief en speelt graag met onze teefjes en puppy’s. Hij is sociaal naar ook honden buiten onze roedel. Teddy is nieuwsgierig, leergierig en heel dapper.
Teddy is een schoon voorbeeld zoals een Australian Labradoodle hoort te zijn.
Hij woont gezellig bij ons. Teddy is een medium van 50cm

Size/Registration number
Size: Medium
WALA00064005

eVetDiagnostics Report for Case 526169Medical Record-Pine Lodge Teddy_6_4_2021_3_53_31 PMTeddy PennHipTeddy Rabies Certificate